Choď na obsah Choď na menu
 


Ako som používala mobil - príbeh Kristínky z 8.A

12. 5. 2023

Prečo som používala mobil v škole? Tak, pán učiteľ, rada by som Vám pripomenula, že na spojenú hodinu ANJ ste meškali. Ako poctivá žiačka som chcela vedieť, koľko je hodín, lebo mi to nesedelo. Už bolo po zvonení a Vás nikde, keď vtom mi došlo upozornenie od aplikácie „Hay Day“. Takže keď som pozerala na čas, omylom ma spolužiak drgol a ja som klikla na upozornenie. Keďže žijeme v 21. storočí, toto gesto ma presunulo do aplikácie „Hay Day“. A ja som múdra. Využívam čas. Pracujem efektívne. Tak som sa rozhodla podojiť kravy, nakŕmiť ich a dať im syry. A v tej chvíli ste prišli Vy. Už ste konečne prišli na hodinu. A nie že by ste nás pochválili, že som v tichosti čakala. Dali ste mi úlohu naviac.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

FUJ

STRASNE,9. 6. 2023 8:10

TO JE STRASNE...... AKO TYRANIE NA SKOLE

Totálna drzosť

Ježiš je odpoveď ,7. 6. 2023 12:19

Toto je totálna drzosť, že namiesto toho, aby ťa pán učiteľ pochválil, dal ti trestnú úlohu.
Pán učiteľ veľmi často mešká na hodinu a keď sa mu už uráči prísť, často hneď niekam odíde. Občas sa potom po pár minútach vráti a v rukách má napríklad cudziu kolobežku a škodoradostný úškrn na tvári. Pán učiteľ miluje keď môže niekomu urobiť zle.
Myslím si, že si veľmi efektívne využila čas. Pán učiteľ by mal vyskúšať HayDay a potom môže rozdávať trestné úlohy. Možno zistí aké je dôležité podojiť kravy, nakŕmiť ich a dať im syry.

Re: Totálna drzosť

ja,9. 6. 2023 8:08

súhlasím